LeBron James tror på sejr: Jeg er den bedste i verden

Cleveland Cavaliers-stjernen LeBron James har præsteret på et vanvittigt niveau i NBA-finaleseriens første fem kampe mod Golden State Warriors, men alligevel er Cleveland bagud 2-3 i bedst af syv-serien efter at have været foran 2-1.

Holdet har altså kniven for struben inden kamp seks hjemme i Cleveland, men superstjernen LeBron James tror stadig på holdet - og i særdeleshed sig selv.

- Jeg føler mig fortrøstningsfuld, fordi jeg er den bedste spiller i verden. Så simpelt er det, siger James ifølge AFP.

Han har i gennemsnit scoret 36,6 point, taget 12,4 rebounds og leveret 8,8 assists i de første fem kampe - et fuldstændig uhyggeligt gennemsnit, som har holdt det skadesplagede Cleveland-hold i live.

Men James er ikke tilfreds med sig selv endnu.

- Jeg er nødt til at spille bedre. Jeg har ikke noget loft for, hvad jeg kan præstere. Jeg ved, jeg bærer meget af byrden på mine skuldre, men det er bare sådan, det er, siger LeBron James.

- Jeg vil gøre, hvad end det kræver for at hjælpe holdet til sejr. Det har jeg ikke været i stand til i de to seneste kampe.

I det seneste nederlag præsterede James endnu en såkaldt triple-double, som betyder, at man når 10 eller mere i både point, rebounds og assists. En lignende præstation skal han nok finde frem, hvis serien skal tvinges ud i en altafgørende syvende kamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip