Legendarisk power-pigegruppe genforenet

30/03/2015 12:40

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Da sangerinden Michelle Williams gik på scenen for at optræde til årets gospel-prisuddeling The Stellar Gospel Music Awards, fik hun overraskende selskab på scenen af medlemmerne fra den hårdtslående pigetrio "Destiny's Child."

Ingen ringere end popdivaen Kelly Rowland og sangdronningen Beyoncé dukkede pludselig frem med mikrofoner i hånden og ledsagede Williams' på nummeret "Say Yes." 

Da publikum opdagede, at der nærmest var tale om en genforening af "Destiny's Child," hvinede de i begejstring over trioens fortolkning af Williams' tempofyldte gospelnummer.

Derfor var det også en utrolig stolt Michelle Williams, der efterfølgende var meget rørt over at have sine "musikalske medsøstre" på scenen, fortæller hun på sin Instagram-konto af et billede af pigerne i hvide blazer-jakker.

- Jeg kunne virkelig mærke Guds tilstedeværelse til The Stellar Awards. Jeg var så glad over at have mine to søstre, Kelly Rowland og Beyoncé, på scenen for at optræde med "Say Yes" foran et fantastisk publikum, skriver Williams og fortsætter:

- Jeg håber virkelig, at denne optræden vil være rørende og helende. Det er intet som gamle minder, slutter hun sin hyldest til veninderne.

Den hårdtslående pigetrio buldrede frem op gennem 90'erne og 00'erne med svedige hits og et budskab om girlpower, indtil de gik i opløsning i 2006, hvor særligt Beyoncé har haft gang i en forrygende solokarriere.

Siden opløsningen er alle pigerne forblevet tætte veninder, og senest blev 34-årige Williams, 34-årige Rowland og 33-årige Beyoncé genforenet, da "Crazy in Love"-sangerinden gav et efterhånden legendarisk halvlegsshow til Super Bowl-finalen i 2013.

Se Michelle Williams' billede her: https://instagram.com/p/00oSw9Kfaj/?taken-by=realmichellew

Se et klip af genforeningen her: https://www.youtube.com/watch?v=nFJhXde3L4U

Newspaq