Legende blev dårlig på scenen: Aflyser shows

Skrevet af admin

06/10/2014
I en alder af 89 år er det noget af en bedrift at stå på en scene og fyre den af på bluesguitar.Men det er også udmattende. Det måtte den legendariske guitarist og bluesmusiker B.B. King sande fredag, da han afbrød en koncert i Chicago, fordi han fik det dårligt.- Han blev tilset af en læge med det samme, og lægen diagnosticerede ham med dehydrering og udmattelse. De resterende otte koncerter på hans turné er han derfor desværre nødt til at aflyse, skriver en talsmand for B. B. King på musikerens officielle hjemmeside.På trods af de aflyste koncerter er 89-årige King alligevel det, de fleste ville kalde en levende legende. Siden han i 1949 begyndte at indspille musik, har han lavet over 50 albums, ligesom han har sin egen stjerne på Hollywoods "Walk of Fame". Og ifølge det anerkendte musikmagasin Rolling Stone er han den største guitarist, som stadig lever. På magasinets liste bliver han dog overgået af afdøde guitarstjerner som for eksempel Jimi Hendrix.Bluesguitaristen har flere gange givet koncert i Danmark. Senest var i 2009, hvor han gav koncert i Sønderborg.Newspaq

Mest læste i dag

I en alder af 89 år er det noget af en bedrift at stå på en scene og fyre den af på bluesguitar.

Men det er også udmattende. Det måtte den legendariske guitarist og bluesmusiker B.B. King sande fredag, da han afbrød en koncert i Chicago, fordi han fik det dårligt.

- Han blev tilset af en læge med det samme, og lægen diagnosticerede ham med dehydrering og udmattelse. De resterende otte koncerter på hans turné er han derfor desværre nødt til at aflyse, skriver en talsmand for B. B. King på musikerens officielle hjemmeside.

På trods af de aflyste koncerter er 89-årige King alligevel det, de fleste ville kalde en levende legende.

Siden han i 1949 begyndte at indspille musik, har han lavet over 50 albums, ligesom han har sin egen stjerne på Hollywoods "Walk of Fame". Og ifølge det anerkendte musikmagasin Rolling Stone er han den største guitarist, som stadig lever. På magasinets liste bliver han dog overgået af afdøde guitarstjerner som for eksempel Jimi Hendrix.

Bluesguitaristen har flere gange givet koncert i Danmark. Senest var i 2009, hvor han gav koncert i Sønderborg.

Newspaq