Legetøjsulykke: Lille dreng var død, da ambulancen kom

En modbydelige ulykke ramte i går aftes en familie i Odense på Fyn, da familiens mindste medlem fik en legetøjsgenstand galt i halsen. Drengen stod ikke til at redde, selvom en læge på stedet forsøgte genoplivning.

Kl. 23.30 onsdag aften fik Fyns Politi en opringning fra desperate forældre i bydelen Sankt Klemens i den sydlige del af Odense. Familiens søn på halvandet år havde slugt et stykke legetøj.

- Vi sender ambulance og læge ud til adressen. Lægen forsøger at genoplive drengen, men må efter et stykke tid konstatere, at drengen er død, siger leder af særlov ved Fyns Politi, Andreas Bruun, til Dagens.dk og tilføjer:

- Lægen på stedet fandt et stykke legetøj i halsen på barnet.  

Læs også: Lille dreng mistede livet: Sådan redder du dit barn

Vagtchef ved Fyns Politi, Kim Munksgaard, udtalte tidligere i dag, at der var tale om et legetøjsæg af plastic, som satte sig fast i halsen på den lille dreng.

Drengen blev efterfølgende kørt på hospitalet, men heller ikke her kunne lægerne stille noget op. Senere i dag skal der foretages et ligsyn af drengen.

- Lige nu afventer vi ligsynet. Men der er ikke noget, der tyder på en forbrydelse. Hvis det er den rigtige tese, gør vi ikke mere i den sag, siger leder af særlov ved Fyns Politi, Andreas Bruun, til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

 

Dagens Gossip