Lego udnytter spil- og filmsucces i nyt samarbejde

Lego forsøger nu at slå kapital på sin store succes med konsolspil, film og de klassiske legoklodser. Det gør de med et helt nyt spil, der kombinerer alle tre ting.

Spillet hedder Lego Dimensions og er kommet til i samarbejde med underholdnings-giganten Warner Bros. Interactive Entertainment samt TT Games.

Spillet tilbyder muligheden for at sende populære, fysiske legofigurer som Batman, Gandalf og karakterer fra Lego-filmen ind i en digital verden.

Det forklarer Niels Jørgensen, der er ansvarlig for Digital Games i LEGO Koncernen.

- Den analoge Lego-oplevelse strækker sig nu langt ind i den digitale verden, hvor alle karakterer, humor og action fra Legos videospil kombineres med de originale minifigurer og klodser, siger han i en pressemeddelelse.

For at komme i gang med spillet skal man købe en startpakke, der blandt andet indeholder en såkaldt Toy Pad. Det er den, der gør det muligt at transportere de små Lego-figurer ind i selve konsolspillet.

Jon Burton, der er grundlægger og kreativ direktør hos TT Games, mener at spillet giver brugerne nogle helt unikke muligheder.

- Når børn leger med Lego-klodser, bygger de universer, der går på tværs af enkeltstående brands. De blander deres favoritkarakterer og -universer, og vi har derfor fundet en måde, som gør denne oplevelse mulig i spil, siger han og tilføjer:

- For første gang i videospil er det nu muligt for Lego-fans at spille i den virtuelle verden og i den virkelige verden. Alt kan kombineres uden grænser og restriktioner.

Spillet bliver lanceret 2. oktober i år og bliver tilgængeligt til Xbox One og Xbox 360, PlayStation 4 og PlayStation 3 samt til Nintendo Wii U.

/ritzau/

 

Dagens Gossip