Leicester-helt efter 3-1: Nu vil vi slås for titlen

Med udesejren på 3-1 i topopgøret mod Manchester City meldte sensationsholdet Leicester sig for alvor ind i kampen om det engelske mesterskab.

Leicester gik dermed alene i udbrud for Premier League med 53 point og et forspring på seks point ned til Manchester City på andenpladsen.

Algerieren Riyad Mahrez, der scorede et fremragende mål til 2-0, mener, det er for tidligt at tale om mesterskabet, men nu går holdet efter at fuldbyrde sensationen.

- Vi taler ikke så meget om det. Efter vi nåede vores mål om 40 point, har vi egentlig bare fokuseret på en kamp ad gangen. Det var en stor sejr, men der er stadig mange kampe tilbage, så vi kan ikke tale om titlen. Vi har en svær kamp mod Arsenal næste gang.

- Men nu vil vi slås for at vinde titlen, og så må vi se, hvad det rækker til. Vi havde ikke forventet at vinde 3-1 her, så nu vil vi fortsætte med at drømme stort, siger Riyad Mahrez.

Tyskeren Robert Huth, der scorede to gange i sejren over Manchester City, pointerer, at det er en fordel for holdet, at det kan koncentrere sig fuldt ud om ligaen, mens konkurrenterne også har både europæiske opgaver og pokalturnering at tænke på.

- Det kan kun hjælpe os. Konkurrenterne har bredere og bedre trupper end os, men vi har kun ligaen at fokusere på, siger Huth.

Efter weekendens runde resterer 13 spillerunder i Premier League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip