Leicesters ejere: Alle spillerne vil blive i klubben

Leicesters thailandske ejere ønsker at holde sammen på mesterskabstruppen og hævder, at "det ikke er på dagsordenen at sælge spillere".

Aiyawatt Srivaddhanaprabha, der er søn af klubbens formand, Vichai Srivaddhanaprabha, overværede 2-2-kampen mellem Chelsea og Tottenham, som mandag aften sendte mesterskabet til Leicester.

Efterfølgende gav han interview til thailandsk fjernsyn, og Aiyawatt hævdede i dette, Leicester ikke er en sælgende klub.

- Vi er ikke en klub, som producerer spillere til videreudvikling i andre klubber, siger Aiyawatt ifølge skysport.com.

- Alle spillerne ønsker at blive her og kæmpe sammen for at se, hvor langt de kan nå. Så at sælge spillere er ikke på dagsordenen.

Interessen for flere af Leicesters nøglespillere er steget eksplosivt gennem sæsonen.

Især den løbestærke og teknisk dygtige midtbanespiller N'Golo Kante, den offensive superduo Riyad Mahrez og Jamie Vardy samt den danske målmand Kasper Schmeichel sættes i forbindelse med købstilbud fra andre klubber.

Men dels en stor pulje af tv-penge og indtægter fra Champions League i den kommende sæson giver ledelsen yderligere håb om at kunne beholde dem.

Oveni kommer præmiepengene fra denne sæson og øgede indtægter fra salg af merchandise. I forvejen er klubbens ejer milliardær. Han købte i 2010 klubben med penge fra sit succesfulde firma King Power.

Alt i alt står Leicester rustet til at afvise alle tilbud, og klubben har i stedet fokus på yderligere forstærkninger.

- Vi planlægger vores spillerindkøb seks måneder på forhånd, og vi har kontaktet nogle allerede, tilføjer Aiyawatt Srivaddhanaprabha, der er viceformand og håndterer pressen for sin far, til Channel 3 ifølge AFP.

/ritzau/

 

Dagens Gossip