Lene Maria Christensen er stor fan af kollega

 

Af redaktionen Familie Journal, redigering af Mette Skøtt, NewsDesk, Aller MediaHun er et velkendt ansigt i den danske filmbranche og spiller i ’Arvingerne’ overfor et hav af skuespillere, og især en af dem kan Lene Maria Christensen særlig godt lide.

Det er Jesper Christensen, som hun er vild med.

Han spiller en pudsig kunstner i serien, og så har han endda instrueret et par afsnit.-… Han er så fantastisk dygtig og konsekvent, og så har han en sund stædighed. Han insisterer på de helt rigtige ting, siger Lene Maria Christensen til Familie Journal.

Niels Hausgaard er konsekvent ved folk, der ikke overholder aftale. Se hvordan på familiejournal.dkSer selv med 
I serien spiller Lene Maria Christensen hustru og mor til to og det er hun også i privaten, hvor hun er gift med Anders og mor til to piger, og hun fortæller også at det netop er familien, som gør hende rigtig glad. 


Men optagelserne til  ’Arvingerne’ har også været en stor oplevelse, og skuespillerinden glædede sig da også til at se resultatet, har hun fortalt til Familie Journal.


Dette er  Gun-Britt Zeller´s bedste og værste barndomsminder. Læs mere på familiejournal.dk-Jeg glæder mig til at se ’Arvingerne’ på DR. Det har været et fantastisk forløb…, siger Lene Maria Christensen.


En misforståelse
 Lige nu har Lene Maria Christensen prøver på stykket ’Woyzeck’ på Det Kongelige Teater, og selvom hun til dagligt lever af at lade som om og være en anden end sig selv, så er det faktisk netop, hvis andre ikke ser hende rigtigt, der kan gøre hende mest ked af det:

- Det gør mig ked af det, hvis jeg bliver misforstået, og naturligvis også hvis nogen i familien har det skidt. 

Og familien betyder meget for Lene Maria Christensen, der udover at nævne sin medvirken i ’Arvingerne,’ også nævner det at være og have en familie, som en af de helt store oplevelser i livet. 

 

Dagens Gossip