Leon Andreasen: Chancerne skal puttes ind mod Armenien

Det var en trist fornemmelse, da Tyrkiet afgjorde testkampen og scorede til 2-1 i slutminutterne mod Danmark onsdag aften. Nu skal danskerne rejse sig og vinde EM-kvalifikationskampen mod Armenien på søndag.

Det mener Leon Andreasen, som efterlyser mere effektivitet foran mål.

- Der var også gode takter, og vi spillede os frem til nogle gode muligheder, og det skal vi helt klart tage med. Og så skal vi putte dem ind på søndag, siger Leon Andreasen.

- Det er en flad følelse. Tyrkerne fik to mål, hvor vi lavede fejl. Det var lidt ærgerligt. Vi havde ikke så godt fat i dem på midtbanen i anden halvleg, som vi havde i første halvleg.

- Og vi scorede vi ikke på de chancer, vi havde. Vi havde faktisk nogle rimeligt store chancer, påpeger Leon Andreasen.

Han ærgrer sig især over det mål, tyrkerne fik til slut, hvor William Kvist snittede bolden, så den overlistede Kasper Schmeichel i målet.

- William rettede den af. Ellers var den aldrig nogensinde gået ind, så det var uheldigt, konstaterer Leon Andreasen.

Hannover 96-spilleren er vant til at spille på den centrale midtbane i Bundesligaen, men mod Tyrkiet afløste han anfører Daniel Agger i midterforsvaret fra anden halvlegs start.

- Der bliver kigget lidt andre veje i øjeblikket inde på midten. Sådan er det. Morten styrer med hård hånd, hvem der spiller og ikke spiller. Vi skal bare sørge for at være klar alle sammen, så kan der blive brug for alle mand.

- Jeg ser mest mig selv som midtbanespiller, men hvis Morten har brug for mig i midterforsvaret, så gør jeg det, fastslår Leon Andreasen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip