Lesbisk par fra England brugte 130.000 kroner på dansk sæd

Et lesbisk par fra England var så ivrige efter at få et dansk udseende barn, at de valgte at bruge 130.000 kroner på at købe sæd i Danmark og få det sendt til England, så de kunne blive insemineret med det.

34-årige Anna og Kelly Cooke fra Surrey i England er gift, men et barn ville gøre deres familie komplet, det eneste problem var, at de ikke synes britisk sæd ville give dem det perfekte barn.

Løsningen blev, at de købte dansk sæd i portioner af 3000 kroner stykket, der skulle befrugte Kelly Cookes æg, der efterfølgende blev brugt til at gøre Anna Cooke gravid ved hjælp af kunstig befrugtning.

Den ordning gjorde, at de begge følte sig som en del af graviditeten.

- Dansk sæd er verdens bedste på grund af den høje kvalitet, og selvom britisk sæd er dobbelt så dyrt, så er det ikke i nærheden af at være ligeså godt, siger Kelly Cooke til Daily Mail og peger på danskeres udseende som en afgørende faktor.

- Med dansk sæd kunne vi være sikre på, at barnet ville blive lyshåret og attraktiv ligesom os, siger hun.

Parret havde problemer med at blive gravide, men efter en ufriviilig abort lykkedes det dem. Der skulle dog bruges en del penge, da behandlingen er dyr. Det endte med en udbetaling på 30.000 og to på 50.000 for behandlingen, der i sidste ende viste sig succesfuld.

Anna Cooke er sat til at nedkomme den 23. juli, og indtil videre holder parret barnets køn hemmeligt.

- Vi er bare så lukkelige over at vi efter at have brugt 130.000 kroner endelig venter barn. Det er ligegyldigt, at vi har måtte bruge alle vores sparepenge for at nå her til, siger Anna Cooke til Daily Mail.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip