Lettet brasser-helt: Vi var under stort pres

Jublen og lettelsen er overstrømmende i den brasilianske fodboldlejr, efter at det lørdag aften lige akkurat lykkedes at undgå VM-afsked allerede i 1/8-finalen.

En sejr i straffekonkurrence over Chile afværgede totalfiaskoen, og målmand Julio Cesar blev den store helt, da chilenerne brændte tre forsøg fra 11-meter-pletten.

- Mine holdkammerater gav mig støtte og styrke. Min store drøm er, at Brasilien får en fest, siger Julio Cesar ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Målmanden, der i foråret har optrådt for Toronto i Major League Soccer, erkender, at han og holdkammeraterne var i store problemer undervejs.

- Det var svært. Presset, når man repræsenterer Brasilien og spiller på hjemmebane, er virkelig stort. Vi spillede godt i første halvleg, men efter at Chile fik udlignet, kom de ind i kampen, siger Julio Cesar.

Brasiliens anfører, Thiago Silva, fortæller, at målmanden på forhånd havde lovet sine medspillere, at han ville redde tre straffespark.

- Inden straffesparkskonkurrencen sagde Julio: Spark med selvtillid, jeg snupper tre. Så det var forudsagt. Chile var et fremragende hold, men vi fandt styrken, siger Thiago Silva.

- Vi havde problemer, og vi vidste, at Chile ville presse os, og de fortjener ros, lyder det fra Paris Saint-Germain-spilleren.

Brasilien møder Colombia eller Uruguay i kvartfinalen på fredag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip