Lettet Laudrup: Vi måtte slide os til sejren

Efter fire kampe uden sejr er Swansea-manager Michael Laudrup lettet over lørdagens tre point i 2-1-sejren ude over Fulham. Og så kan det danske fodboldikon godt leve med, at hans spillere må undvære ros for at slutte året af med smuk fodbold.

- Vi har vundet kampe, hvor vi har spillet rigtigt godt, men i dag var det mere på vores fight. Vores afleveringer var ikke så gode i dag, men vi vandt - og vi vandt en udekamp. Det er fantastisk, siger Michael Laudrup til Sky Sports.

Han er lettet over, at en svær opgave fik det optimale udfald.

- Det var en svær kamp. Første halvleg var okay, men i anden halvleg var vi under pres, men vi vandt, og det var en god kamp at vinde, siger den danske manager, som havde valgt at satse på nye kræfter.

- Jeg synes, det var godt, vi havde nogle friske ben til at løbe. Det hjalp os, mener Laudrup, der blandt andet sendte Angel Rangel og Pablo Hernandez i aktion.

Danny Graham og Jonathan de Guzman bragte Swansea foran 1-0 og 2-0, inden Bryan Ruiz reducerede til 1-2 med lidt over en time tilbage af opgøret.

I kampens hektiske afslutning blev den tidligere FC København-stjerne Brede Hangeland sendt fra midterforsvaret op i den modsatte ende af banen som fast angriber. Men den taktik gav ikke gevinst for værterne.

Sejren betyder, at Swansea er noteret for 28 point efter 20 kampe. Meget tyder på, at en ny sejr venter 1. januar, når Swansea får besøg af Aston Villa.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip