Leverkusen fyrer spiller efter skalle

Det gik vildt for sig, da Leverkusen i midtugen røg ud af den tyske pokalturnering efter straffesparkskonkurrence til rivalerne fra Bayern München. Det har nu ført til en fyreseddel til Emir Spahic i Bayer Leverkusen.

Inden for kridtstregerne var det en intens, men ellers normal kamp, men efter kampen røg Leverkusens bosniske forsvarsspiller Emir Spahic og nogle sikkerhedsvagter i totterne på hinanden.

Videooptagelser viser en meget aggressiv Spahic og en stor gruppe sikkerhedsfolk, der forsøger at dæmpe bosnieren.

Til slut får 34-årige Spahic vristet sig fri og nikker en skalle til en af vagterne. Det har fået hans klub Leverkusen til at reagere prompte og med effekt.

Klubben meddeler på sin hjemmeside, at kontrakten med Spahic er ophævet med øjeblikkelig virkning, og at det er sket efter gensidig aftale med spilleren.

Emir Spahic selv undskylder på hjemmesiden for sin opførsel og takker samtidig for den tid, han har haft i klubben. Bosnieren havde egentlig kontrakt til sommeren 2016.

Dermed må Leverkusen undvære en af sine stamspillere i resten af sæsonen, hvor holdet i Bundesligaen kæmper med i toppen om medaljer og Champions League-pladser.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip