Leverkusen lider sensationelt pokalnederlag

12/02/2014

Kaiserslautern fra 2. Bundesliga - den næstbedste tyske række - er sensationelt klar til semifinalen i den tyske pokalturnering.

Onsdag aften skabte holdet den store overraskelse på udebane mod Bayer Leverkusen, der ligger nummer to i Bundesligaen og senere på måneden spiller 1/8-finale i Champions League.

Nu kan Leverkusen koncentrere sig om disse to turneringer efter elimineringen i den hjemlige pokalturnering. Der måtte forlænget spilletid til efter 0-0 i de første 90 minutter.

I den forlængede spilletid sørgede Kaiserslauterns nordmand Ruben Yttergård Jenssen for afgørelsen seks minutter inden sidste fløjt.

Også Wolfsburg er klar til semifinalen efter sejren på 3-2 ude mod Hoffenheim.

Sejren kom i stand på blandt andet to straffesparkscoringer, og her spillede den danske Hoffenheim-forsvarer Jannik Vestergaard en uheldig rolle, da han begik det første midt i første halvleg.

I onsdagens sidste kvartfinale viste Bayern München klassen, da storholdet knuste kriseramte Hamburger SV med hele 5-0 efter 2-0 ved pausen.

Mario Mandzukic var manden bag tre af Bayerns mål, det første og de to sidste. Også Dante og Arjen Robben kom på måltavlen for storholdet.

Efter onsdagens kvartfinale blev der trukket lod til semifinalerne i den tyske pokalturnering.

Storholdet fra Bayern München trak sensationsholdet fra Kaiserslautern, mens Dortmund møder VfL Wolfsburg