Leverkusen-træner: FCK kan straffe os på omstillinger

FC Københavns modstander i Champions League-kvalifikationen tirsdag aften i Telia Parken har i løbet af sommerpausen fået ny træner.

Og Roger Schmidt, som er kommet til fra Red Bull Salzburg til Bayer Leverkusen, er kendt for at være en træner, hvis hold udfører et meget aggressivt presspil.

Han erkender, at spillestilen er risikabel og til tider kan koste mål.

- Af erfaring ved jeg, at et hold som vores, der forsøger at tage styringen i kampene og presse modstanderen, kan overraskes med hurtige omstillinger. Men for sådanne situationer har vi taktiske ting, vi kan foretage os.

- Hvis jeg ikke var overbevist om, at den måde vi spiller på, var den rigtige, så ville vi ikke spille sådan.

- Over 90 minutter er det altid bedre at tage hånd om din egen skæbne end at vente på, at et eller andet sker. Vi er sikre på, at det vi praktiserer, er det rigtige for os, også mod FCK, siger Roger Schmidt.

FCK-Leverkusen-kampen går i gang tirsdag klokken 20.45, og den samlede vinder efter to kampe går videre til gruppespillet i Champions League. Taberen ryger over i Europa Leagues gruppespil.

Returkampen spilles onsdag i næste uge.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip