Leverkusen-træner øjner Champions League

Bayer Leverkusen kan rejse hjem til Tyskland med en god fornemmelse efter 3-2-sejren over FC København i kvalifikationen til Champions League, selv om sejren kunne være blevet større.

Det siger klubbens cheftræner, Roger Schmidt.

- Vi tager til Leverkusen med en god fornemmelse. Når man vinder ude, så har man et godt udgangspunkt.

- Vi spillede en god kamp med mange gode momenter, og vi skabte mange store målchancer. Hvis vi havde været mere effektive, så kunne sejren have været endnu større. Vi kunne godt have fortjent en større sejr, siger Roger Schmidt.

Leverkusen åbnede med et mål efter fem minutter, men de tyske gæster nåede at komme bagud 1-2, før de alligevel kunne gå til pausen med den 3-2-føring, der også viste sig at blive kampens resultat.

Stefan Kiessling, Karim Bellarabi og Son Heung-Min scorede Leverkusens mål.

Træneren forsikrer, at Leverkusen-spillerne ikke tager for let på returopgøret.

- Man er nødt til at spille godt mod et hold som FC København. Viljen hos spillerne er stor for at spille Champions League.

Den tyske træner roser FC Københavns indsats.

- Det er ikke nemt at spille mod FCK. Det er et meget robust hold. De spillede med mange lange bolde til (Andreas, red.) Cornelius. Ham havde vi svært ved at håndtere i starten, siger Roger Schmidt.

Træneren påpeger desuden, at han er utilfreds med FCK's to mål, der faldt efter dødbolde.

- Det skal vi have kigget på. Vi skal stå bedre på hjørnesparket, og ved københavnernes andet mål var vi uheldige, at bolden faldt ned foran en af deres, siger træneren.

Inden holdene mødes igen på onsdag, har Leverkusen en stor udfordring i Bundesligaen, hvor holdet møder Borussia Dortmund.

/ritzau