Lewis Hamilton hylder fans efter sejr

Det var en lettet verdensmester i Formel 1, der søndag evaluerede sin femte Formel 1-sejr i sæsonen.

Med 140.000 tilskuere på Silverstone-banen var forventningerne høje til Mercedes-køreren, der kun kunne skuffe, med mindre han gentog triumfen fra i fjor, hvor han også vandt på Silverstone.

Efter en dårlig start, hvor Hamilton missede føringen, selv om han startede i pole position, så viste han klassen i løbet, hvor regn og dækskifte på kritiske tidspunkter spillede en stor rolle.

- Jeg ønskede virkelig at gøre det her for alle jer, lød det fra Hamilton til det britiske publikum efter sejren.

- Jeg er så taknemmelig for al jeres støtte. Jeg kunne se alle fans ud af øjenkrogen på hver omgang, og det motiverede mig.

- Jeg ville bare ikke fejle for jeres skyld. Jeg er så opstemt, at I ikke kan forestille det, og på sidste omgang håbede jeg bare, at jeg kunne vinde for alle fans, sagde Hamilton.

Han vandt foran sin Mercedes-holdkammerat, Nico Rosberg, med Ferraris Sebastian Vettel på tredjepladsen.

Rosberg var i front mod slutningen, hvor Hamilton traf en beslutning om at køre i pit og skifte dæk på det rigtige tidspunkt. Det kostede sejren for Rosberg, der anerkendte Hamiltons bedrift.

- Jeg forsøgte hårdt at hente Hamilton under vanskelige omstændigheder, men han traf den rigtige beslutning, og det var der, jeg tabte. Stor kredit til ham, sagde Rosberg efter løbet.

I den samlede stilling fører Lewis Hamilton med 194 point foran netop Rosberg med 177 point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip