Lider for modeindustrien: Her bliver kaniner flået levende

Kaniner der bliver bundet og skriger hjerteskærende, mens de får flået deres pels af. Det er virkeligheden på farme i Kina, hvor kaninerne bliver opdrættet på grund af deres fine bløde angorapels.

Den amerikanske dyrevelfærdsorganisation PETA har med skjult kamera optaget de brutale billeder, hvor kaninerne blev pelset. Den voldsomme video er lagt på YouTube, hvor den få dage har skabt voldsom debat.

LÆS OGSÅ: Kendis-kok byder på mishandlede dyr

PETA, People for the Ethical Treatment of Animals, opfordrer forbrugere i hele verden til at boykotte trøjer, der er lavet med den eftertragtede angorapels. Ifølge organisationen kommer 90 procent af ulden brugt i trøjerne fra Kina, hvor dyrene lider under produktionen. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Og dyrenes lidelser stopper desværre ikke, når de er blevet flået. De pelsløse og blødende dyr bliver sat tilbage i de små kasser, hvor de lever et kummerligt liv. Få måneder senere, når deres pels er vokset ud igen, starter mishandlingen forfra.

En kanin kan blive flået med få måneders mellemrum i to til fem år, inden den bliver aflivet og dens pels en sidste gang bliver flået af den.

Se PETAs skjulte optagelser herunder - vi advarer om meget voldsomme billeder:

 

Dagens Gossip