Lig fundet efter brand i Ringsted-lejlighed

Liget af en kvinde er lørdag morgen fundet i en lejlighed i Ringsted efter en brand.

Det drejer sig om den 69-årig kvinde, der boede i lejligheden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

Branden opstod i en lejlighed på anden sal og blev anmeldt klokken 7.30 fredag morgen.

- I forbindelse med at brandvæsnet kommer til stedet, bliver der sendt røgdykkere ind, og de finder en person, der er afgået ved døden, siger politivagtchef Lars Galasz

Den afdøde lå i sengen i lejlighedens soveværelse. Ifølge Lars Galasz skulle der være tale om en mindre brand, der netop var opstået i soveværelset.

- Umiddelbart har politiet ikke mistanke om en kriminel handling, men branden og dødsfaldet efterforskes alligevel som et mistænkeligt dødsfald, hvorfor der er sendt en politileder og efterforskere til stedet, siger han.

Samme vurdering har brandvæsnet. Ifølge det lokale netmedie sn.dk fortæller brandvæsnets indsatsleder Jan Bertelsen nemlig, at branden formentlig er opstået i en el-installation.

Lørdag eftermiddag har politiet dog endnu ikke lagt sig fast på årsagen til branden.

- Det er formentlig noget elektrisk, men det skal de jo til at undersøge nu. Der er intet, der tyder på, at der er foregået noget kriminelt, siger politivagtchef Thomas Jørgensen.

Teknikerne aflægger lejligheden endnu et besøg mandag, lyder det.

Sn.dk rapporterer desuden, at brandfolkene hurtigt fik bekæmpet ilden i lejligheden, blandt andet ved at hejse brandslangen op til lejligheden ved hjælp af et reb.

Efter branden inspicerede brandfolkene de omkringliggende lejligheder for eventuelle vandskader, som måtte være opstået i forbindelse med slukningsarbejdet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip