Lig fundet i krat ved Christiansfeld

En forbipasserende har fundet liget af en mand i et krat ved Christiansfeld. Politiet kan endnu ikke sige, hvorvidt manden har været offer for en forbrydelse.

Ifølge Sydøstjyllands Politi, som efterforsker sagen, kan man på nuværende tidspunkt ikke oplyse noget om identitet eller alder på den døde.

Politiets teknikere arbejder torsdag på findestedet, og liget skal nu obduceres, før man kan komme nærmere en dødsårsag.

Først fredag vil resultatet af obduktionen være klar, oplyser politiet.

Politiet behandler ind imellem sager om dødfundne personer som såkaldt mistænkelige dødsfald. I sådanne sager bliver fundet efterforsket, som om der var tale om et drab.

Det sker, ifald det skulle vise sig faktisk at være et drab. På den måde kan politiet sikre, at eventuelt bevismateriale på findestedet bliver sikret.

Det er langtfra altid, at mistænkelige dødsfald skyldes en forbrydelse. Ofte er der tale om, at folk er døde af naturlige årsager eller på grund af en ulykke.

Ifølge tvsyd.dk blev der fundet flere flasker spiritus omkring den afdøde.

- Der lå vodka- og martiniflasker omkring ham, og så en cykel og et landkort. Jeg vil tro, han var omkring 35 år gammel, siger manden, der fandt den afdøde.

Han fandt liget torsdag formiddag, da han var ude med en miljøtekniker for at finde brandgange i området.

- Det var rigtig ubehageligt. Jeg er ikke så stærk til sådan noget, siger manden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip