Lig fundet ved motorvej: Formentlig forsvundne Kamilla

30/07/2014 22:00

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Et lig er fundet tæt på motorvejstilkørslen ved Kliplev i Sønderjylland. Der er formodentlig tale om den forsvundne 22-årige Kamilla Hantusch, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Liget er fundet nær motorvejstilkørsel 73 i Kliplev nord for Padborg efter henvendelse fra en borger.

- Motorvejstilkørslen er afspærret i forbindelse med undersøgelserne på stedet og vil forblive afspærret i længere tid.

Syd- og Sønderjyllands Politi har i øjeblikket ikke yderligere informationer i sagen. Det er derfor uvist, om politiet mener, at der ligger en forbrydelse bag kvindens død.

Politiet ledte i dagene efter hendes forsvinden med hunde i området ved skolen og langs de ruter, som hun sandsynligvis har fulgt til sit hjem på Teglgårdsvej i Padborg. Også skov, moser og parker ved Padborg er blevet finkæmmet.

Eftersøgningen var resultatløs, og derfor efterlyste politiet kvinden internationalt via Interpol.

Kamilla Hantusch havde et par sorte støvletter med spænder og kilehæl på, da hun forsvandt, og hun medbragte også en sort taske med karakteristiske frynser, som politiet har offentliggjort billeder af.

Den savnede kvinde er 161 centimeter høj og spinkel til almindelig af bygning. Hun har skulderlangt brunt hår. Sidst, hun blev set, havde hun mørke jeans på og en hvid t-shirt.

Liget er endnu ikke endeligt identificeret, men Syd- og Sønderjyllands Politi formoder, at der er tale om den unge mor - Kamilla Hantusch - som forsvandt lørdag 19. juli. De nærmeste pårørende er underrettet.

/ritzau/