L.I.G.A.: Det mest sexede er selvtillid

Der er ikke noget, der er mere sexet, end én, der har det godt med sig selv og laver noget, vedkommende er dygtig til.

Det er præmissen for den musikvideoen til sangen "Sexii", som bandet L.I.G.A. i dag har premiere på.

Bandet, der består af Ihan Haydar, Nicky Russell og Feras Agwa var nemlig enige om, at de gerne ville vise, at dét at være sexet ikke nødvendigvis har noget at gøre med bar hud og tårnhøje stiletter.

- Det er en mission med videoen at vise, hvor bredt begrebet "sexet" er og skal være. Det er fedt at kunne sætte fokus på en sag og vide, at man efterhånden er så store som band, at man ved, at folk lytter, siger Ihan Haydar, der spiller trommer i bandet.

I videoen har bandet inviteret en masse mennesker ind, der hver har et talent.

- Tanken var at vise, hvad der er sexet, og derfor er der for eksempel både parkour og karate. Det er sexet, når folk kan et eller andet, siger Ihan Haydar om videoen.

Selv føler hun sig allermest sexet på scenen med sine trommestikker i hånden.

- Når jeg spiller trommer, føler jeg mig sexet. Jeg tror, at når man har selvtillid, er det ret sexet, siger hun og bliver bakket op af Nicky Russell, der synger i bandet.

- Fok siger efter hver koncert hvor sexet, Ihan ser ud på scenen, og det er jo netop fordi, hun er så selvsikker deroppe. Når man tror på det, man kan, så bliver det overbevisende, og det kan folk jo se, siger han.

Når han spiller for fansne, kan han også mærke sin egen selvtillid boble.

- Noget, der også kan få en til at føle sig sexet, er, når man er sammen med nogen, der vil én. Når man ser, hvordan ens kæreste kigger på en med kærlighed, eller når man kigger ned på sine fans, når man står på scenen, siger Nicky Russell.

Videoen til "Sexii" kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=epbirWBchh0

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip