For lille bikini: 43-årig sparket ud af vandland

Kan man blive for gammel til at vise sig offentligt i bikini? Og hvem bestemmer, hvor den grænse går?

43-årige Madelyn Sheaffer er overbevist om, at hun blev udsat for aldersdiskrimination, da hun forleden blev smidt ud af et vandland, fordi hun var iført bikini.

Den amerikanske kvinde besøgte Adventure Oasis Water Park i staten Missouri med sin nevø og niece, da to teenage ansatte i parken bad hende om at tage short på. Forklaringen lød, at hendes bikini-trusser var for små. Det skriver Huffington Post.

SE OGSÅ: Nøgenløb på Roskilde hvor ALT får lov til at dingle frit

Da Madelyn Sheaffer protesterede, fastslog en overordnet, at hun skulle klæde sig på eller forlade parken.

Ifølge gæsten var der mindst en håndfuld helt unge piger i vandlandet, som var iført tilsvarende bittesmå bikinier, men det var kun Madelyn Sheaffer, som fik besked på at tage tøj på. Derfor insisterede hun på, at parken tilkaldte politiet, hvis de ville have hende til at forlade stedet.

Ifølge den 43-årige bikiniklædte kvinde, så rystede betjentene, der efterfølgende eskorterede hende ud af vandlandet, også på hovedet over sagen, men kunne intet stille op.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Mens ledelsen i  Adventure Oasis Water Park ikke har ønsket at kommentere sagen, så har Madelyn Sheaffer forklaret sin side af sagen på Facebook, hvor hun også har modtaget mere en 1000 nye venneanmodninger, siden sagen kom frem.

Efter to interviews, hvor hun føler sig udstillet som en nymfoman, der konstant dukker op i bikini, har hun dog meddelt, at hun ikke vil udtale sig mere om sagen - med mindre altså Oprah ringer til hende.

SE BILLEDERNE AF MADELYN SHEAFFER HER OG BEDØM SELV OM BIKINIEN ER FOR LILLE: 

 

Dagens Gossip