Lille Liam reddede hele sin skole: Nu hyldes han for sin heltegerning

Fire-årige Liam Mansell fra England er beviset på, at helte findes i alle aldre og størrelser. Den unge knægt er en af de yngste personer i England, der har modtaget en tapperhedsmedalje. Det skriver Croniclelive.

Forleden blev Liam Mansell ved en højtidelighed hyldet og fik en tapperhedsmedalje af brandvæsenet, fordi han havde reddet sine skolekammerater og lærere, da en brand brød ud på White Mere Community Primary School i Gateshead i det nordlige England.

Læs også: Døende hund reddet af massage: Se den rørende behandling

Historien startede en skole dag for et par uger siden, da fire-årige Liam skulle på toilettet og opdagede røg fra en lamineringsmaskine på skolen. Den lille skoledreng skyndte sig tilbage til klassen for at sige det til sin lærer, som alarmerede brandvæsenet.

Alle 192 elever og personale på skolen nåede ud af bygningen og blev evakueret, inden der skete noget.

Rektor Gail på White Mere Community Primary School fortæller, at Liam handlede helt efter bogen:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Liam slog alarm på en meget hurtig måde. Han gik tilbage til klasseværelset og sagde til sin lærer: "Jeg tror, at vores skole brænder, frøken", forklarer Gail til Croniclelive.

Takket være Liam fik skolen kun begrænsede materiale skader, eleverne kunne hurtigt vende tilbage til deres normale hverdag på skolen. 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip