Lille pige sexkrænket i bus: Politiet efterlyser vigtigt vidne

Michael Lauritsen

|

08/10/2013

Dagens topnyheder

En ukendt kvinde greb ind, da en otte-årig pige tilbage i august blev krænket af en mandlig passager i en bus ved Campusområdet i Ringsted. Siden episoden har politiet forsøgt at finde frem til kvinden. Men uden resultat.

Hvis ikke, kvinden bliver fundet, bliver sagen droppet. Det skriver SN.dk.

Politiet genkendte manden på bussens overvågningskamera og fandt hurtigt frem til ham. Han afviser at have krænket pigen.

LÆS OGSÅ: Frustreret mor: Hjælp med at få min piges sexkrænker dømt

Den otte-årige har dog en stik modsat opfattelse af, hvad hun blev udsat for i bussen, og politiet har ikke grund til at tvivle på hendes forklaring. Men uden den kvindelige passagers vidneforklaring, vil det sandsynligvis ende som en påstand-mod-påstand-sag. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

- Vi skal have vidnets opbakning til pigens forklaring. Det er selvfølgelig op til anklagemyndigheden at vurdere, hvad der skal ske, men uden det kvindelige vidne bliver jeg overrasket, hvis sagen bliver fremmet i retten, siger efterforskningsleder Lars Krogsgaard, Ringsted Politi, til SN.dk.

Episoden skete den 12. august i bus 401A.

Kvinden er 30 til 40 år, cirka 170 centimeter høj, slank og med skulderlangt, sort hår.

I bussen bar hun briller med sort stel. Hun var iklædt en grå cardigan, en bordeaux-farvet bluse, sorte bukser og sorte sko. På sit venstre håndled havde hun et ur med blank kæde, og hun bar en sort taske.

Kvinden eller borgere, der kender til hende, kan kontakte Ringsted Politi på telefon 1 1 4.