Lindbergs HSV får alligevel licens til Bundesligaen

De danske håndboldlandsholdsspillere Hans Lindberg og Henrik Toft Hansen kan sammen med deres holdkammerater i HSV Hamburg ånde lettet op.

Den nordtyske storklub er blevet tildelt licens til den kommende bundesligasæson, og dermed undgår HSV en tur ned i den tredjebedste række.

De danske profiler undgår dermed også en tur ud på arbejdsmarkedet for at finde en ny klub.

På grund af voldsomme økonomiske problemer var HSV Hamburg ellers blevet frataget licensen i to omgange af den tyske ligaforening, men efter et otte timer langt møde har Handball Bundesliga (HBL) onsdag valgt at omstøde kendelserne.

- Der er både kort- og langfristede betingelser, der skal opfyldes, siger HSV's bestyrelsesmedlem Matthias Rudolph til nyhedsbureauet dpa.

En af de betingelser er, at HSV senest 1. juli skal kunne fremvise "likvide midler i millionklassen", siger HBL's forretningsfører Holger Kaiser.

15. maj havde den uafhængige licenskommission frataget storklubben licensen, og 3. juni blev HSV's ansøgning på ny afvist.

Klubbens økonomiske problemer skyldes, at rigmanden Andreas Rudolph har trukket sig som bestyrelsesformand og økonomisk støtte.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip