Lindsay Lohan genforenet med hårdt prøvet advokat

Det var Lindsay Lohans tidligere advokat Shawn Holley, som trak i trådene, da skuespillerinden forleden forlod en afvænningsklinik efter få minutter, men alligevel slap for en tur i fængsel. Og Lohans mor Dina fortæller nu, at Holley atter arbejder for hendes datter.

Samarbejdet blev ellers afbrudt i januar, da skuespillerinden valgte en advokat i New York, og det forlød dengang, at løsningen passede Holley udmærket, fordi »Forældrefælden«-stjernen var en yderst besværlig klient. Dina Lohan valgte imidlertid at kontakte Holley, da det brændte på i sidste uge og hun lod sig ikke alene overtale, men skaffede også Lohan ind på den anerkendte Betty Ford-klinik.

I går genoptog den hårdt prøvede advokat officielt arbejdet med at varetage skuespillerindens interesser. Hun deltog i et retsmøde i Los Angeles, hvor dommeren tog hendes forgænger af Lohans sag. Der vankede oven i købet ros til Holley: »Du fik hende virkelig halet ind fra afgrundens rand«, bemærkede retsformanden.

Anklageren ytrede i øvrigt betænkeligheder ved behandlingsprogrammet på Betty Ford-klinikken, fordi stedet er specialiseret i 30 dages-programmer. Lohan er idømt 90 dage på afvænning og Holley forsikrede, at klinikken også tilbyder tre måneders-forløb.

Den skandaleombruste skuespillerindes ophold på klinikken er straffen for at at lyve for politiet i forbindelse med et trafikuheld sidste sommer.

 

Dagens Gossip