Lindsay Lohan sendt i efterbehandling

Retten i Los Angeles har allerede sendt hende tilbage - denne gang dog kun som ambulant patient.

Skuespillerinden troede selv, hun var færdig på Cliffside Malibu, men klinikchefen Richard Taite var ikke overbevist. Han henvendte sig derfor til retten med en anmodning om at få Lohans behandling forlænget med tre månedlige psykologsamtaler de næste 18 måneder.

»Hvis disse samtaler ikke bliver et krav, er vejen banet for en næsten sikker fiasko«, skrev Taite til den dommer, som i foråret sendte Lohan i behandling i stedet for bag tremmer for at lyve for politiet om et trafikuheld sidste sommer.

Dommer James R. Dabney var enig med Taite og gav »Mean Girls«-stjernen besked på at kontakte klinikken igen med henblik på at tilrettelægge efterbehandlingen. Dabney fulgte også klinikchefens henstilling om at tvinge Lohan til at møde op hver gang.

Den 27-årige skuespillerinde indledte sin 90 dage lange afvænning på Betty Ford-centret den 3. maj, men i juni blev hun efter eget ønske overflyttet til Cliffside Malibu.

Lohan tilbringer nu en uges tid sammen med en misbrugskonsulent i en udslusningsbolig i Los Angeles for at vænne sig til en hverdag uden stoffer og alkohol inden hun flyver hjem til sin mor i New York.

 

Dagens Gossip