Lindsay Lohans graviditet var aprilsnar

Det vakte opsigt, da Lindsay Lohan forleden meddelte, at hun var gravid, men som de fleste selv regnede ud, var der tale om en aprilsnar.

Skuespillerinden lod »bomben« springe på Twitter sent om aftenen anden påskedag, hvor hun blot skrev: »Det er officielt. Gravid...«.

Reaktionen kom omgående. Kritikken regnede eksempelvis ned over Lohan, fordi hun havde valgt at blive gravid kort før sin tvungne indlæggelse på en afvænningsklinik, ligesom der vankede verbale øretæver, fordi hun så sent som i påsken blev set på et brasiliansk værtshus i en gigantisk brandert.

»Forældrefælden«-stjernen slettede sin meddelelse efter få timer, men til ingen særlig nytte. Over 10.000 Twitter-brugere havde da allerede rundsendt den.

I går satte Lohan en stopper for alle spekulationer og supplerede med en kommentar til forargelsen: »Aprilsnar. Hvor er folks sans for humor?«, skrev hun.

Senest den 1. maj skal den 26-årige skuespillerinde indlede den 90 dage afvænning, hun fornylig blev idømt som straf for at lyve for politiet i forbindelse med en trafikulykke sidste sommer.

 

Dagens Gossip