Line Baun Danielsen i chok: Finder knude i sit bryst

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Den seneste tid har været rædselsfuld, afslører Line Baun Danielsen.

“Det har været en dum weekend.”

Sådan startede foredragsholder og tv-vært Line Baun Danielsen et indlæg på sin blog den tirsdag den 3. november. Fredagen forinden havde hun opdaget en knude i sit ene bryst.

Læs også

Populært DR-program vender tilbage

”Jeg blev screenet i september – og alle siger til mig: Det kan ikke være noget farligt. Og jeg tænker også positivt – og siger til mig selv. nej, selvfølgelig. Det virker usandsynligt – men knuden er der. Den er ligesom ikke til at komme udenom,” konstaterede hun i indlægget, hvor hun ærligt fortalte, at hun frygtede det værste.

Fået svar

Men Line Baun Danielsen kan heldigvis ånde lettet op. Det viste sig, at knuden var godartet. På sin blog takker hun for de mange søde hilsner fra følgere på Instagram og Facebook, og hun retter også en særlig tak til det danske sundhedssystem.

Den seneste tid har været rædselsfuld, afslører Line Baun Danielsen. Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

”Det rykker, når det skal. Det virker. Og jeg blev sendt på privathospital, fordi mit eget hospital ikke kunne nå undersøgelsen inden for kræftpakkens ventetid. Det er flot og fleksibelt. Det tog under en halv time at blive erklæret FRI – ingen ventetid. Først mammografi, så ultralyds scanning, og havde der været mistanke om noget alvorligt, var der blevet taget en biopsi på stedet. Det synes jeg er fantastisk,” slår hun fast.

Læs også

Landmand søger kærlighed: Stine og Niels flytter fra hinanden

 

 

 

Dagens Gossip