Line Hoffmeyer: Ikke de to streger jeg håbede mest på

09/02/2022 19:41

Nicolai Busekist

Nyheder
Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.
Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.
Line Hoffmeyer, der igen danner par med komiker Lasse Rimmer, har fået sig en ubehagelig overraskelse.

Mest læste i dag

Den 27-årige Line Hoffmeyer bekræftede for få dage siden, at hun igen danner par med komiker Lasse Rimmer.

Derfor virkede det hele til at være fryd og gammen for den unge influencer. Nu har det dog vist sig, at det desværre ikke helt er tilfældet.

I et opslag på det sociale medie Instagram har hun nemlig afsløret, at hun er en af de mange danskere, der er blevet testet positiv for coronavirus.

"Fandeme ikke de to streger jeg havde håbet mest på at se," skriver hun som tekst til et billede, hvor hun viser en hjemmetest med to streger, der indikerer, at den er positiv.

Det er selvfølgelig de færreste, der har lyst til at blive smittet med coronavirus. Det kan ikke blot sætte en stopper for planlagte aktiviteter, men også føre til alvorlig sygdom - og i værste fald død.

For Line Hoffmeyer er det dog særligt slemt, at hun er blevet smittet med coronavirus, da hun for et par år siden gennemgik en hjertetransplantation. Af denne grund er hun også i risikogruppen.

Netop dette betyder, at hun nu skal i antistofbehandling, hvilket hun også selv skriver i sit opslag på Instagram. Inden det når så vidt, skal hun dog først have en PCR-test.

"Nu skal jeg PCR-testes og i antistofbehandling og så kommer det, med både behandling og 4 vaccineskud i kroppen, forhåbentlig ikke til at blive så slemt," lyder det fra Line Hoffmeyer.

Foto: Instagram

I en story fortæller hun, at det ikke blot er hende, men også Lasse Rimmer, der er blevet testet positiv. Hun fortæller desuden, at den 49-årige komiker er meget sløj, og at han har 'fået feber på rekordtid'.

Ydermere fortæller hun, at hun selv har kunne mærke, at 'det er ved at sætte ind'. Hun skriver nemlig i en story, at hun både føler sig øm og træt, ligesom hun har ondt i hovedet.