Line Kruse: Skal danse resten af mit liv

Skrevet af admin

18/10/2014
Skuespillerinden Line Kruse røg fredag aften ud af Vild med dans, efter hun havde været i omdans med skuespillerkollegaen Ditte Ylva Olsen.Den 39-årige "Krumme"-stjerne er dog ikke helt knust over sin exit. Mest af alt er hun glad for den tid, hun fik i konkurrencen.- Jeg er utrolig taknemmelig, for jeg kan kun være glad for at have lært at danse rigtigt, siger Line Kruse.Skuespillerinden ville dog godt lige have ventet en uge med at ryge ud.- Det værste er, at jeg ikke skal danse jive næste uge. Det er lige en dans for mig og passer til min glæde og mit tempo, siger skuespillerinden.Selvom Line Kruse ikke skal mødes med sin dansepartner Michael Olesen søndag for at træne, betyder det dog ikke, at skuespillerinden vil stoppe med at danse.- Jeg kommer til at danse resten af livet, siger Line Kruse, der dog også glæder sig til et liv uden de mange dansetimer.- Nu vil jeg sætte pris på at få mere tid med min familie, men jeg vil stadig blive ved med at sms'e til Michael, siger hun.Line Kruse og Michael Olesen er det sjette par, der forlader Vild med dans.Newspaq

Mest læste i dag

Skuespillerinden Line Kruse røg fredag aften ud af Vild med dans, efter hun havde været i omdans med skuespillerkollegaen Ditte Ylva Olsen.

Den 39-årige "Krumme"-stjerne er dog ikke helt knust over sin exit. Mest af alt er hun glad for den tid, hun fik i konkurrencen.

- Jeg er utrolig taknemmelig, for jeg kan kun være glad for at have lært at danse rigtigt, siger Line Kruse.

Skuespillerinden ville dog godt lige have ventet en uge med at ryge ud.

- Det værste er, at jeg ikke skal danse jive næste uge. Det er lige en dans for mig og passer til min glæde og mit tempo, siger skuespillerinden.

Selvom Line Kruse ikke skal mødes med sin dansepartner Michael Olesen søndag for at træne, betyder det dog ikke, at skuespillerinden vil stoppe med at danse.

- Jeg kommer til at danse resten af livet, siger Line Kruse, der dog også glæder sig til et liv uden de mange dansetimer.

- Nu vil jeg sætte pris på at få mere tid med min familie, men jeg vil stadig blive ved med at sms'e til Michael, siger hun.

Line Kruse og Michael Olesen er det sjette par, der forlader Vild med dans.

Newspaq