Lionel Messi er knust efter Copa America-nedtur

Lionel Messi har brudt stilheden, efter at Argentina tabte Copa America-finalen mod Chile i lørdags. FC Barcelonas superstjerne fortæller, at ingenting er værre end at tabe en finale.

28-årige Messi er vant til at vinde masser af titler med Barcelona, men med Argentina har han nu oplevet at tabe to Copa America-finaler og en VM-finale.

- Intet er mere smertefuldt i fodbold end at tabe en finale, men jeg vil ikke vente længere med at sige tak til alle, som støtter os og bliver ved med det - også i svære tider, skriver Messi i et indlæg på Facebook.

Messi og Barcelona hjemførte The Treble i sidste sæson - klubben vandt både det spanske mesterskab og pokaltitel samt Champions League med en finalesejr over Juventus.

Men med Argentina må Messi fortsat vente på et trofæ. Chile vandt lørdagens finale efter straffesparkskonkurrence.

Messi scorede på sit forsøg, men flere andre af holdkammeraterne, som tog straffe, svigtede under presset.

Efter finalen nægtede Messi ifølge spanske medier at modtage en pris for at være turneringens bedste spiller, og derfor blev prisen slet ikke uddelt.

Den tidligere argentinske landsholdsspiller Matias Almeyda, som i dag er træner for den argentinske fodboldklub Banfield, vurderer, at Messi snart kan være fortid på landsholdet.

- En dag bliver denne dreng træt og vil ikke gide at spille for landsholdet. Han er den bedste spiller i verden, men han bliver ikke behandlet på den måde, han har fortjent, mener Almeyda.

Det er 22 år siden, at Argentina senest vandt en titel - det skete i Copa America.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip