Lisbeth Østergaard smider tøjet: Se billederne

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Den kendte tv-vært og influencer Lisbeth Østergaard har vakt stor opsigt på Instagram, hvor hun har smidt kludene.

Lisbeth Østergaard er for mange nok kendt fra Go’ Morgen Danmark på TV 2 og for andre værtsroller på kanalen.

Men på Instagram er der i den grad også gang i den for den 40-årige tv-vært og influencer. Der er over 138.000, der følger med i Lisbeth Østergaards liv, hvor hun deler billeder af børnene Viggo og Carlo, sin mand Ralf Østergaard Christensen og meget mere.

Læs også

Billede af Toves klasse kom ikke med i skolekatalog "på grund af corona"

Det er tydeligt, at følgerne er vilde med Lisbeth Østergaards opslag, som høster mange likes og kommentarer. Men der er dog et billede, som i denne uge skiller sig ud fra de andre.

“Mama har smidt tøjet”

Det er i et opslag, som er resultatet af et samarbejde med undertøjsbrandet Triumph Lingerie, at de skønne billeder florerer.

“Se lige her, hva. Yes den er god nok, mama har smidt tøjet. Jeg er nemlig super stolt over at være blevet valgt til ambassadør for @triumphlingerie nye Amourette kollektion,” sådan starter opslaget, hvori hun også fortæller, hvorfor hun er stolt.

“Jeg vælger mine samarbejder med stor omhu, og tøvede ikke ét sekund da denne kampagne kom på tale. Jeg har kendt Triumph så længe jeg kan huske, og deres Amourette kollektion har eksisteret i mere end 60 år. Det må være det bedste tegn på kvalitet.”

Herefter henvender hun sig til rigtig mange, som nok kan nikke genkendende til et alment hverdagsproblem. 

“Vi kender alle det med at ens bh ikke sidder ordentligt, ikke gør sit job, eller gnaver dagen lang. Sådan er det IKKE med Amourette. Serien er skabt til at du kan og skal være DIG – ligesom DU er. Om du er stor eller lille – så er der en Amourette der passer dig,” afrunder hun opslaget og gør opmærksom på, at der er direkte link til kollektionen i hendes story de næste 24 timer, hvor de mange følgere kan købe undertøjet.

Folk er vilde med det

Det er tydeligt, at de mange følgere er vilde med Lisbeth Østergaards billedserie, hvor hun optræder i undertøj. 

“Jeg er vild med den her kampagne, undertøjet og dine billeder”

“Wauuu Lisbeth - det der er virkelig nogle smukke billeder”

“Gal nogen smukke fordele du har og pæn BH”

Du kan se de smukke billeder herunder. 

 

Læs også

Epidemien vokser i Danmark: Kontakttallet stiger markant

 

 

 

Dagens Gossip