Lisbeth Østergaards graviditets-craving: Tang

Skrevet af admin

16/09/2014
Lakridser, kakaomælk og bananmadder med sennep. Nogle gravide kvinder har lyst til de særeste ting under deres graviditet, og tv-værten Lisbeth Østergaard har også særprægede yndlingsspiser i den søde ventetid.Det viser hun på sin Instagram-profil, hvor hun fortæller, hvad kæresten Ralf Christensen kan blive sendt ud for at hente: Tang. På billedet er der fire pakker tang ledsaget af det ene ord "craving!" Østergaards ustyrlige lyst til tang undrer og imponerer tv-værtindens følgere:- Spiser du bare rent tang - for det er rimeligt badass, skriver en af Østergaards følgere, hvortil værten svarer:- Yes girl!En anden følger spørger også forundret:- Du craver simpelthen tang? Som i at du snacker det uden tilbehør? Det er simpelthen for sjovt!- Jeg elsker det møg, skriver den 34-årige tv-vært tilbage.Østergaards første måneder af graviditeten er forløbet helt fint, for "det har i hvert fald ikke været noget, riskiks og 400 gram slik ikke har kunne klare," har hun tidligere fortalt til tv2.dk. I forlængelse deraf ser hun frem til, at tv-veninden Camilla Miehe-Renard kommer forbi og laver citronfromage, som er endnu en opstået craving."Go'aften Danmark"-værtinden er gravid for første gang med kæresten Ralf Christensen. I øvrigt afslørede parret graviditeten på deres Instagram-profiler. Den lille ny kommer verdenen til marts.Newspaq

Dagens topnyheder

Lakridser, kakaomælk og bananmadder med sennep. Nogle gravide kvinder har lyst til de særeste ting under deres graviditet, og tv-værten Lisbeth Østergaard har også særprægede yndlingsspiser i den søde ventetid.

Det viser hun på sin Instagram-profil, hvor hun fortæller, hvad kæresten Ralf Christensen kan blive sendt ud for at hente: Tang. På billedet er der fire pakker tang ledsaget af det ene ord "craving!"

Østergaards ustyrlige lyst til tang undrer og imponerer tv-værtindens følgere:

- Spiser du bare rent tang - for det er rimeligt badass, skriver en af Østergaards følgere, hvortil værten svarer:

- Yes girl!

En anden følger spørger også forundret:

- Du craver simpelthen tang? Som i at du snacker det uden tilbehør? Det er simpelthen for sjovt!

- Jeg elsker det møg, skriver den 34-årige tv-vært tilbage.

Østergaards første måneder af graviditeten er forløbet helt fint, for "det har i hvert fald ikke været noget, riskiks og 400 gram slik ikke har kunne klare," har hun tidligere fortalt til tv2.dk. I forlængelse deraf ser hun frem til, at tv-veninden Camilla Miehe-Renard kommer forbi og laver citronfromage, som er endnu en opstået craving.

"Go'aften Danmark"-værtinden er gravid for første gang med kæresten Ralf Christensen. I øvrigt afslørede parret graviditeten på deres Instagram-profiler. Den lille ny kommer verdenen til marts.

Newspaq