Live-afsløring: Boyband-stjerne skal være far

Skrevet af admin

03/11/2015

Dagens topnyheder

35-årige Nick Carter blev verdensberømt med 90'er-boybandet Backstreet Boys, der var næsten lige så kendte for deres synkrone koreografier som deres sangstemmer.

I øjeblikket kan de amerikanske seere igen opleve Nick Carters dansetrin i tv-programmet Dancing with the Stars, som svarer til det danske Vild med dans.

Og netop i danseprogrammet kunne sangstjernen komme med en stor afsløring. Han skal nemlig være far, og kønnet blev afsløret - for både seere og parret selv - for rullende kameraer.

- Så er det officielt! Vi skal have en baby Backstreet Boy, skriver den kommende far begejstret på sin Instagram til et billede af parret ved Dancing with the Stars-optagelserne.

Afsløringen kom i showet, hvor man ser Nick Carter og hans kone, Lauren Kitt, åbne en kæmpe gave. Forinden har den kvindelige vært netop bekendtgjort, at parret endnu ikke selv kender barnets køn, men da det vælter ud med blå balloner, står det klart for alle, at parret venter sig en lille dreng. Parret når ikke at sige et ord, før de begynder at kysse hinanden.

Nick Carter blev sidste år gift med skuespillerinden og fitnessdronningen Lauren Kitt, som blandt andet står bag motionsprogrammet Kitt Fit. Parret fortæller i programmet, at det ikke har været let for dem at blive gravide.

- Det har været hårdt for at være helt ærlig. Nogle gange troede vi ikke på, at det nogensinde ville ske, siger den 35-årige backstreet boy ifølge USA Today.

- Vi har været gravide før, men vi mistede barnet. Det var virkelig hårdt for Nick, tilføjer hans kone i programmet.

Se parret her: https://instagram.com/p/9m11WYuCj7/?taken-by=nickcarter

Se videoen hos USA Today her: http://www.usatoday.com/story/life/2015/11/02/nick-carter-and-lauren-kitt-reveal-they-are-having-a-baby-boy-gender-reveal-dancing-with-the-stars/75072326/

/ritzau/FOKUS