Live fra retten: Fynsk sexkrænker idømt forvaring

Kl. 14 vil retten i Odense sætte punktum i sagen om "Manden i den røde bil" eller "Den fynske sexkrænker". En sag, der på grund af sin hårrejsende karakter, har sendt chokbølger gennem befolkningen, siden en henholdsvis 10 og 11-årig pige endte på bagsædet af den tiltaltes bil og blev udsat for grove seksuelle krænkelser. 

Den 41-årige tiltalte fynbo, CJ, får sin dom efter syv retsdage, hvor den uhyggelige sag er blevet fremlagt af anklager og forsvar, og siden taget til efterretning af den tre mand store domsmandsret.

Sagen dækker over 11 tiltalepunkter:

1. Forsøg på voldtægt mod en udenlandsk studerende i Odense d. 20. oktober 2012.
2. Forsøg på voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje af 11-årig pige d. 26. oktober 2012 herunder blufærdighedskrænkelse, vidnetrusler og langvarig frihedsberøvelse. 
3. Voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje af 10-årig pige den 14. november 2012 herunder blufærdighedskrænkelse og langvarig frihedsberøvelse.
4. På et ikke nærmere oplyst tidspunkt at forsøge at voldtage og forsøg på andet seksuelt forhold end samleje mod barn under 12 år herunder forsøg på blufærdighedskrænkelse og forsøg på langvarig frihedsberøvelse.
5. Besiddelse og delvis videreoverdragelse af børnepornografisk materiale (100.034 billeder og film).
6. Udvikling, besiddelse og anvendelse og forsøg på anvendelse af sprængstoffer under særligt skærpende omstændigheder.
7. Ved grov kådhed eller lignende hensynsløs måde at forvolde fare for andres liv eller førlighed.
8. Tilvirkning og besiddelse af skydevåben og besiddelse af ammunition, våbendele samt gas- og signalvåben under særligt skærpende omstændigheder.
9. Ulovlig besiddelse af stikvåben mm.
10. Opbevaring af pyrotekniske artikler.
11. Besiddelse af hash.

Dagens.dk følger domsafsigelsen og live-opdaterer fra retssalen:   

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip