Liverpool-boss roser Balotelli trods nul mål

Liverpool har købt den kontroversielle italienske angrebsstjerne Mario Balotelli for at score mål.

Og guderne skal vide, at englænderne kunne have brugt et eller flere mål, da holdet onsdag aften tabte 0-1 til Basel i Champions League.

Man kunne argumentere for, at Mario Balotelli lå mere ned, end han stod op i onsdagens kamp. Men alligevel høster italieneren masser af roser fra sin manager Brendan Rodgers.

- Han var tæt på med et godt frispark. Han ved godt, at det er hans job at skabe og score mål, og han arbejder hårdt for at komme ind i de farlige områder. Det er dét, vi kan forlange af ham. Jeg synes, at han arbejder hårdt, siger Brendan Rodgers.

Manageren var skuffet over onsdag aftens resultat, så han ser frem til en chance for oprejsning på Anfield Road, hvor Real Madrid kommer på besøg i næste spillerunde i Champions League.

- Det bliver en stor mulighed for os. Det glæder vi os til, for i denne turnering er hjemmekampene særligt vigtige, fortsætter han.

Liverpools anfører Steven Gerrard mener, at spillerne var alt for bløde over hele banen, og derfor fortjente at tabe.

- Vi skabte nogle få gode muligheder, hvor man kunne forvente, at vi scorede, men vi fortjente ikke at få noget med hjem fra denne kamp, siger Gerrard ifølge nyhedsbureauet Reuters.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip