Liverpool-direktør: Gerrard kan komme tilbage på lån

Selv om det tidligere på måneden stod klart, at den mangeårige Liverpool-stjerne Steven Gerrard næste sæson fortsætter karrieren i USA, er det ikke sikkert, at man har set det sidste til Gerrard i Liverpool-trøjen.

Anfield-klubbens administrerende direktør Ian Ayre siger torsdag, at kaptajnen kan komme tilbage på en låneaftale, når den amerikanske MLS-liga ligger stille næste vinter.

- Det er tænkeligt. Det ser man meget i MLS, og det er noget, vi har talt med Steven og hans rådgivere om, siger Ian Ayre ifølge The Guardian til radiostationen City Talk.

Tidligere har man set spillere som Thierry Henry og Landon Donovan holde formen ved lige i Premier League, når der har været pause i den amerikanske liga.

34-årige Steven Gerrard skifter til sommer til LA Galaxy i Los Angeles på en kontrakt, der løber i 18 måneder. Dermed slutter en lang karriere i Liverpool, hvor han fik sin debut helt tilbage i 1998.

Under alle omstændigheder håber Liverpool-ledelsen, at veteranen vil vende tilbage til klubben, når den aktive karriere er forbi.

- Både jeg, klubbens ejere og manager Brendan Rodgers har sagt til ham, at vi ser ham som en del af familien. At han rejser til sommer betyder ikke, at vi har set det sidste til ham i Liverpool, siger Ian Ayre.

- Vi har ikke talt det ned i detaljerne endnu, men vi vil have regelmæssig dialog med ham, og jeg håber, vi ser ham her igen på lang sagt, forklarer direktøren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip