Liverpool-manager efter 1-3: Min sværeste tid i klubben

Tre nederlag på stribe i Premier League og en placering i den nederste halvdel. Det er realiteterne for Liverpool efter søndagens nederlag på 1-3 til bundholdet Crystal Palace.

Manager Brendan Rodgers erkender, at klubben gennemgår en hård periode, men prædikatet krise vil han ikke sætte på situationen.

- Nej, vi er ikke i krise. Men vi er ikke på det niveau, vi skal være. Det er selvsagt ikke planen, at sæsonen skal udvikle sig sådan, men vi må erkende realiteterne. Vi har ikke været gode nok, og vi skal forbedre os meget snart.

- Det er min sværeste tid i klubben. Alle i klubben og specielt jeg må kigge indad for at se, hvad der kan gøres bedre, siger Rodgers til Skysports.

I søndagens kamp på Selhurst Park kom Liverpool ellers foran ved Rickie Lambert efter bare to minutter, men hjemmeholdet udlignede inden pausen og slog til med to flotte mål i slutfasen.

- Vi mangler selvtillid. Tempoet er lidt for dårligt, og vi slipper for mange enkle mål ind, siger Rodgers.

I den kommende uge har Liverpool to muligheder for oprejsning. Først onsdag i Champions League ude mod Ludogorets. Siden i Premier League hjemme mod Stoke lørdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip