Liverpool-manager: Gerrard er mere end en legende

Til sommer slutter en lang karriere i Liverpool for fodboldspilleren Steven Gerrard.

Den 34-årige midtbanespiller meddelte fredag formiddag, at han stopper i klubben, hvor han har været i over 25 år, og fortsætter i udlandet.

Liverpool-manager Brendan Rodgers begræder anførerens afsked.

- Det er nærmest en umulig opgave at finde de rette ord, der kan betegne Steven Gerrard og hans betydning for Liverpool.

- Dette er en æra, hvor ordet "legende" bliver brugt i flæng, men i dette tilfælde yder det ham faktisk ikke retfærdighed.

- Set fra mit eget synspunkt vil jeg altid være taknemmelig over den støtte, han gav mig, da jeg blev manager for klubben, siger Brendan Rodgers til Liverpools hjemmeside.

Steven Gerrard har været i Liverpool siden drengeårene, og han fik debut på førsteholdet i 1998.

Det var midtbanespilleren, der på et hovedstød reducerede til 1-3 i den mindeværdige Champions League-finale mod AC Milan i 2005.

Steven Gerrard endte med at løfte trofæet, efter at den engelske klub vendte 0-3 til 3-3 og sejrede efter straffesparkskonkurrence i Istanbul.

Det blev hans største triumf i Liverpool-tiden, for han har ikke vundet Premier League.

Brendan Rodgers anerkender, at Steven Gerrard ofte har været en enmandshær på et Liverpool-hold, der ikke altid har haft den højeste klasse.

- Nogle gange har han båret klubben på sine skuldre, og mens jeg har været her, har han vist de evner, som har gjort, at han retfærdigvis er blevet anset for at være en af verdens bedste spillere i over 10 år, siger Brendan Rodgers.

- Som leder og menneske er han formentlig ikke til at sammenligne med nogen, jeg tidligere har arbejdet sammen med, siger manageren.

Steven Gerrard har spillet 695 kampe og scoret 180 mål for Liverpool.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip