Liverpool-manager har ventet to lange uger på revanche

admin

9 år siden

|

03/04/2015

Dagens topnyheder

Det har været to lange uger på træningsbanen for Premier League-klubben Liverpool, der før landskampspausen tabte for første gang i 14 kampe. Men holdet er topmotiveret til at komme tilbage på vindersporet.

Det siger Liverpools manager, Brendan Rodgers, forud for lørdagens svære udekamp mod Arsenal.

- Vi har haft to lange uger, og vi har lidt en smule under landskampspausen, fordi vi ikke spillede godt og tabte inden. Der er en stor motivation i truppen for at få noget ud af kampen mod Arsenal, siger Brendan Rodgers ifølge AFP.

For to uger siden tabte Liverpool med 1-2 til ærkerivalerne fra Manchester United hjemme på Anfield.

Nederlaget satte samtidig Liverpool et stort skridt tilbage i kampen om fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen.

Manchester United øgede nemlig afstanden mellem klubberne til fem point, mens Liverpool har yderligere et point op til lørdagens modstander Arsenal, der ligger på tredjepladsen.

- Vi har gjort det svært for os selv med vores seneste præstation og resultat, men top-fire er stadig opnåeligt. Over de sidste tre måneder, undtagen vores seneste kamp, har vi spillet godt og fået gode resultater.

- Folk kigger på Arsenal-kampen som et opgør, vi skal vinde. For mig handler det om, at vi skal præstere. Når vi gør det, så har vi alle chancer for at vinde kampe, uanset om det er på ude- eller hjemmebane, siger Brendan Rodgers.

Angriberen Daniel Sturridge er tilbage for Liverpool, efter han har siddet ude med en hofteskade.

Til gengæld må Liverpool undvære både anfører Steven Gerrard og forsvarsstyrmand Martin Skrtel, der begge påbegynder tre spilledages karantæne.

Kampen mellem Arsenal og Liverpool begynder lørdag klokken 13.45.

/ritzau/AFP