Liverpool-manager: Jeg er favorit til at blive fyret

admin

|

29/11/2014

Dagens topnyheder

I foråret var Brendan Rodgers en succes, da han var tæt på at gøre Liverpool til engelsk mester. Et halvt år efter bærer han nu på fiasko-stemplet efter skuffende resultater i både Premier League og Champions League.

Manageren erkender, at han fyringstruet i en fodboldverden, hvor tiderne hurtigt kan ændre sig.

- Bookmakerne forventer tilsyneladende, at jeg mister mit job. Det er fodbold. For få måneder siden var jeg årets manager, og nu er jeg favorit til at blive fyret.

- I fodbold har man en meget kortsigtet tankegang, men man kan ikke gøre andet end af fokusere på sit aktuelle job og det, man stadig kan kontrollere. Jeg fokuserer på fodbold og præstationer. Det er mit ansvar at fjerne presset fra spillerne, siger Rogers.

Op til lørdagens kamp var det særligt målmand Simon Mignolet, han måtte forsvare. Belgieren har været impliceret i flere scoringer på det seneste og havde en stor andel Ludogorets' først scoring i Champions League onsdag aften.

- Det er ikke nemt. Kritikken kommer uanset, om den er fortjent eller ej.

- Vi har betalt mange penge for ham, og han har reddet os i andre kampe. Hans præstationer er som holdets, og vi skal blive bedre kollektivt, siger manageren.

Lørdag skal Liverpool møde Stoke på hjemmebane klokken 16. Inden den kamp ligger Liverpool nummer 12 med hele 18 point op til topholdet Chelsea.

/ritzau/