Liverpool-manager: Landshold skal droppe Sturridge

Liverpool-spilleren Daniel Sturridge har været skadet, siden han sidst var med landsholdet på tur. Og han kommer heller ikke med i onsdagens Champions League-kamp mod Basel i Schweiz.

Til gengæld kan det godt være, at han er med for Liverpool i lørdagens kamp i Premier League mod West Bromwich Albion.

Men det vil ikke betyde, at han er klar til landsholdet i næste uge.

Det mener Liverpools manager Brendan Rodgers, som dermed lægger op til spændinger mellem sig selv og Englands manager Roy Hodgson, hvis sidstnævnte udtager Sturridge.

- Folk, som bliver udtaget til landsholdet, skal være helt klar. Det er Daniel helt sikkert ikke. Han bliver ikke klar til at spille for England, uanset om han er til rådighed for Liverpool eller ej, siger Brendan Rodgers.

- Vi håber, at Daniel oplever noget fremgang indenfor de næste 48 timer, så han er i stand til at træne med holdet på torsdag og måske være til rådighed til vores kamp lørdag. Men jeg tror ikke, at han er klar til landsholdet, fortæller Brendan Rodgers.

Ifølge nyhedsbureauet dpa kan landsholdet stadig forlange, at Daniel Sturridge møder op i landsholdslejren, så han kan blive vurderet af det engelske fodboldforbunds egne læger.

Sturridge har været skadet i fire uger og har misset fem kampe.

England møder San Marino i EM-kvalifikationen 9. oktober og Estland tre dage senere. Umiddelbart ikke nationer, som kræver, at englænderne møder op i absolut stærkeste formation.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip