Liverpool-manager roser Agger for stabiliseret forsvar

Trods topplaceringen har Liverpool haft store forsvarsproblemer i denne sæson, og ofte har kun en fortræffelig offensiv sørget for de mange sejre.

Men i de seneste sejre har Liverpool haft glimrende styr på den defensive del. Det er senest blevet til to udesejre på 3-0 over Manchester United og Southampton.

Liverpools manager, Brendan Rodgers, roser sin duo i det centrale forsvar, Daniel Agger og Martin Skrtel, for det.

- Både Martin og Daniel har gjort det virkelig fremragende. De håndterede det godt mod Southampton - et hold der scorer mål og virkelig udgør en trussel.

- Som hold arbejdede vi utrætteligt defensivt for at begrænse Manchester United til bare et forsøg inden for rammen - deres laveste antal på Old Trafford i fem år, siger Brendan Rodgers til avisen Liverpool Echo.

Liverpool ligger på andenpladsen i Premier League og er sammen med Chelsea, Arsenal og Manchester City en del af den jævnbyrdige mesterskabskamp, hvor små ting bliver afgørende.

- Vi vil fortsætte med at spille aggressivt og angribende. Vi har scoret flere mål end noget andet hold, men det er lige så vigtigt for os at forsvare, siger Rodgers.

Liverpools næste udfordring er lørdagens udekamp mod Cardiff.

/ritzau/

 

Dagens Gossip