Liverpool-manager ser frem til Real: Det bliver specielt

Det bliver en helt særlig oplevelse, når Liverpool møder Real Madrid i Champions Leagues gruppespil senere på efteråret.

Sådan lyder reaktionen fra Liverpools manager, Brendan Rodgers, efter at lodtrækningen torsdag aften førte de to storklubber sammen i en gruppe, hvor Basel og Ludogorets udgør de sidste to hold.

- Det var sidste sæsons hårde arbejde, som bragte os tilbage i en turnering, hvor vi hører til. Det ville være spændende at være tilbage, uanset hvem vi skulle møde. Men at spille mod Real Madrid, sidste års vindere, er noget specielt, siger Brendan Rodgers til klubbens hjemmeside.

Liverpool sluttede som nummer to i den engelske liga i sæson, og dermed gør klubben comeback i den prestigefyldte europæiske turnering efter nogle magre år.

Brendan Rodgers håber, at tilhængerne kan skabe rigtig Champions League-stemning, når Real Madrid kommer på besøg.

- Jeg tænker allerede på Anfield og den aften, men der er to andre gode hold i gruppen. Det er en virkelig svær pulje, men vi ser meget frem til at forsøge at komme videre.

Sidst, de Liverpool og Real Madrid mødte hinanden i Champions League-sammenhæng, var i foråret 2009. Her vandt Liverpool den første kamp med 1-0 i Madrid og tog derefter en storsejr på 4-0 hjemme på Anfield.

/ritzau/

 

Dagens Gossip