Liverpool-manager: Spillerne viste karakter

Der skulle gå 82 minutter, før Liverpool fik scoret i hjemmekampen mod Ludogorets i Champions League. Og det var ikke engang nok til at tage sejren. Der skulle et straffespark i overtiden til.

Så derfor var Liverpools manager Brendan Rodgers lettet over sejren i gruppespillet - næsten fem år efter klubbens seneste kamp i den fornemme turnering.

- Det var en fantastisk aften for alle i klubben efter de seneste fem år. At få resultatet til slut var fremragende.

- Spillerne viste karakter ved at blive ved med at kæmpe. Der var straffespark, det kunne se på deres reaktioner, siger Liverpool-manageren til Uefas hjemmeside.

Den italienske angriber Mario Balotelli stod for scoringen til 1-0 efter 82 minutter, og det var efter en flot solopræstation, hvor han brugte sin fysiske styrke i feltet.

- Det var en vidunderlig afslutning af Mario Balotelli. Vi bad ham om at søge ind i feltet noget oftere, og det var en verdensklasse-afslutning.

- Vi viste tegn på nervøsitet, og vi er endnu ikke på det niveau, som vi var på sidste sæson. Det vil komme med tiden, siger Rodgers.

Balotelli havde generelt en svær aften mod det stærke bulgarske forsvar, men Liverpools anfører Steven Gerrard roste sin holdkammerat.

- Man er nødt til at give kredit til Mario Balotelli. Det gik ikke hans vej i lange perioder af kampen.

- Men et kendetegn ved en god målscorer er at blive ved med at tro på det og vente på chancen. Og hvad endnu vigtigere var, så arbejdede han godt for holdet, siger Gerrard, som scorede det afgørende mål på straffespark i overtiden.

Liverpool møder i den næste kamp schweiziske Basel på udebane. Kampen spilles 1. oktober.

/ritzau/

 

Dagens Gossip