Liverpool-manager vil give Gerrard fødselsdags-finale

Steven Gerrard er klar til at spille igen, efter Liverpool-legenden har udstået sine tre karantænedage som følge af et rødt kort mod Manchester United.

Derfor kan han meget vel få en rolle i søndagens FA Cup-semifinale mod Aston Villa på Wembley, siger Liverpools manager, Brendan Rodgers.

- Steven Gerrard er helt sikkert klar. Han er en speciel fodboldspiller. Han har altid produceret vigtige mål og store øjeblikke. Det mest vigtige er at have ham tilbage søndag.

- Han kender Wembley godt. Han har særlige kvaliteter, siger Brendan Rodgers.

En Liverpool-sejr vil betyde, at Steven Gerrard i bedste eventyrstil vil kunne spille sin sidste kamp for Liverpool i FA Cup-finalen 30. maj - ovenikøbet på sin egen fødselsdag.

Efter 17 år på førsteholdet i Liverpool skifter Steven Gerrard til amerikanske LA Galaxy efter denne sæson.

Liverpool har som følge af Manchester Citys forårsnedtur også muligheden for at snuppe fjerdepladsen i Premier League, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen. Men al klubbens fokus er på at sikre en finalebillet først.

Det slår målmand Simon Mignolet fast.

- Den næste kamp er FA Cup-semifinalen, så den skal vi fokusere på. Vi behøver ikke at skulle vælge mellem vores mor eller far, når vi stadigvæk har to ting at spille for.

- Vi vil gerne sørge for begge dele, og vi skal gøre det godt i hver eneste kamp, siger Simon Mignolet.

Både Liverpool og Aston Villa har vundet FA Cuppen syv gange. Liverpool har ikke sejret siden 2006 i turneringen, mens man skal helt tilbage til 1957 for at finde Aston Villas seneste triumf.

I denne sæson har Aston Villa haft store problemer i bunden af rækken, hvilket blandt andet betød, at Paul Lambert blev byttet ud med Tim Sherwood på managerposten.

Men nu skal en hård sæson slutte med et positivt brag, siger klubbens brandvarme stjerneangriber Christian Benteke, der har scoret ni mål i sine sidste otte kampe.

- Når du spiller en semifinale, så vil du gå hele vejen. Man kan ikke være glad for at være kommet så langt, hvis man taber, siger han.

I finalen venter der vinderen af Liverpool-Aston Villa modstand i form af Arsenal eller Reading, der spiller semifinale lørdag.

/ritzau/AFP

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip