Liverpool nærmer sig top-4 efter pligtsejr

14/04/2015

Raheem Sterling og Joe Allen sendte mandag aften Liverpool i nærheden af top-4 i Premier League. Med et mål hver sikrede duoen Liverpool en 2-0-sejr hjemme over Newcastle.

Efter to nederlag i træk er Liverpool dermed igen tilbage i kampen om at nå fjerdepladsen, som giver adgang til kvalifikationen om at komme i Champions League.

I øjeblikket indtages fjerdepladsen af Manchester City med 61 point efter 32 kampe. City har tabt de seneste to kampe.

Liverpool har med sejren nu 57 point efter 32 kampe, og der resterer seks spillerunder i den bedste engelske fodboldrække.

Raheem Sterling bragte Liverpool foran 1-0 efter ni minutter efter et oplæg fra Jordan Henderson. Den engelske landsholdsangriber skar smukt ind i banen og udplacerede Tim Krul i Newcastles mål.

Efter 70 minutter fordoblede Joe Allen Liverpools føring, da han var hurtigt over en returbold i feltet.

Syv minutter før tid modtog Newcastles Moussa Sissoko sit andet gule kort for en vanvidstackling på Lucas.

Newcastle har 35 point efter 32 kampe og skal koncentrere sig om at komme det afgørende skridt væk fra bunden.

Newcastle, som tabte sin femte kamp i træk, har dog fortsat ni point ned til Queens Park Rangers under nedrykningsstregen.