Liverpool slår Eriksens Tottenham i Balotelli-debut

Tottenham og Christian Eriksen har ikke længere maksimumpoint i Premier League. Søndag tabte London-klubben klart på hjemmebane med 0-3 til Liverpool.

Udeholdet gav debut til den spektakulære angriber Mario Balotelli, og italieneren markerede sig fra start, selv om det ikke blev til debutscoring.

Sejren var helt fortjent og kunne endda have været større. Tottenham havde store chancer for at komme tilbage inden pausen ved 0-1. Men Liverpool satte tingene på plads efter pausen.

Opmærksomheden var rettet mod Mario Balotelli fra start, og allerede efter to minutter var han tæt på at score. Han kom til et par gode scoringschancer i første halvleg, men han lod sig skifte ud målløs efter en time.

Derimod var Raheem Sterling træfsikker, da han efter otte minutter blev sat op til scoring af Jordan Henderson efter et gennemspillet angreb. Sterling spillede en stor kamp og kunne have scoret yderligere.

Kort efter pausen var det Steven Gerrard, der scorede til 2-0 på et straffespark. Det var 43. gang, han udnyttede fra 11-meter-pletten for Liverpool, hvilket er rekord. Tidligere delte han den med danske Jan Mølby.

En time var spillet, da spanske Alberto Moreno afgjorde kampen til 3-0. Han erobrede bolden på midten af banen og tog et uimodståeligt ryk mod feltet, inden han scorede tæt op ad stolpen.

Tottenham efterlod et skuffende indtryk, hvilket også var tilfældet med Christian Eriksen. Han var anonym og blev udskiftet efter en time.

Dermed bliver Tottenham på seks point, som nu også er Liverpools samlede høst for tre runder.

De er overraskende overgået af Aston Villa, der med søndagens sejr på 2-1 hjemme over Hull har syv point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip